Rätt klädsel för vernissagen

Är du konstnär och planerar att ställa ut dina konstverk är det en hel del att tänka på. Förutom att du behöver tänka ut vilka verk du ska ställa ut behöver du även tänka på hur du ska se ut. Nedan får du tips på hur du hittar passande kläder inför vernissagen.

Satsa på ett set

Är du osäker på vad du ska ha på dig är tvådelat set dam ett säkert kort. Då kan du med enkelhet hitta överdelar och underdelar som matchar varandra. Det finns allt från avslappnande kläder till de som är lite finare. Det finns till exempel kjolar, byxor och skjortor. Du kan välja kläder som går i samklang med den konst du har skapat, till exempel svart klädsel om dina verk går i svartvitt. Det finns kläder i många olika storlekar, färger, material och modeller och därför kommer du att kunna hitta något som passar för eventet.