Konst och blommor gör ett hem levande

För att få en inredning som har det där lilla extra är konst och blommor två viktiga ingredienser. Både konst och växter gör ett rum livfullt men ger också inredningen en personlig touch. För att ta upp hemmets inredning ytterligare en nivå är egenodlade växter och blommor det du ska satsa på. Surfa in på flo-rea.com som har ett stort sortiment av fröer. Du kan även på flo-rea.com få alla tänkbara tips och råd för hur du ska lyckas med dina planteringar. Det finns nämligen en fantastiskt bra odlingsskola på flo-rea.com.

Konst ska skapa känslor

När du ska välja blommor och växter som du ska plantera och inreda med är det viktigt att du väljer med omsorg. Välj blomsorter och växter som ger det där lilla extra till ditt hem och som du verkligen gillar. Detsamma gäller när du ska välja ut konstföremål, du ska tilltalas av konsten som du köper och dekorerar ditt hem med. Konst ska skapa känslor inom dig. Ett konstföremål är något som du köper och sedan ska ha i hemmet en lång tid och då är det viktigt att du verkligen känner något för verket.

Ställ ut dina växter på oväntade ställen

När du har odlat upp dina växter och blommor är det dags att placera ut dem i hemmet. Var kreativ i tanken när du placerar ut dina växter. Du kan pimpa dina hyllor, ställa blommor på en piedestal, dekorera en stege med växter och skapa en lummig oas i ett rum. Det finns inga rätt eller fel när det kommer till växter och inredning. Våga dock ta ut svängarna ordentligt om du vill få till den där extraordinära känslan i inredningen.

Matcha konst och växter

Med hjälp av konsten kan du skapa en inspirerande hemmiljö. Konst är något som bör få mycket fokus och framhävas. Ett tips är att du inreder på ett sätt där du matchar både växterna och konsten med varandra. Exempelvis kan du plocka upp en färg i ett konstverk du har och placera en växt eller blomma med samma färg. Det kan bli väldigt snyggt. Du kan med fördel göra ett stilleben av växten, konsten och någon annan inredningsdetalj och ha på exempelvis en byrå.